Even voorstellen

Karin van Rosmalen
Eigenaar & Pedagogisch medewerkster

Sinds 2010 ben ik pedagogisch medewerkster en eigenaar van KCO. Ik werk graag met kinderen en leid graag jonge mensen op, ze geven me inspiratie. Ik ben heel creatief en schrijf graag verhaaltjes en kinderliedjes. Deze verhaaltjes baseer ik op de eeuwenoude yogafilosofie. Sinds 2007 ben ik ook Dru yoga en meditatiedocent, daarnaast volgde ik nog een opleiding tot kinderyogatherapeut . In 2013 heb ik mijn kinderyoga kennis gebundeld en voor het kindercentrum een yoga kindercdboekje gemaakt samen met Anja van Montfort /tekeningen en Marcel van Montfort/muziekdocent. Naast het kindercentrum werk ik ook wekelijks in het druyogacentrum in Roermond www.druyogaroermond.nu en organiseer ik detoxdagen samen met Vera Gubbels. Gezonde voeding is al jaren een passie voor mij. In het kindercentrum zie je dat terug in de gezonde biologische voeding die we de kinderen iedere dag geven.

Jessica Eijpe
Pedagogisch medewerkster

Sinds mijn afstuderen als pedagogisch medewerkster 1,5 jaar geleden werk ik al bij KCO, ik vind het super om hier te werken en wordt iedere dag weer blij verrast door ontwikkeling van de kindjes. Ik vind mijn werk heel leuk omdat ik mijn creativiteit erin kwijt kan. Verder vind ik het heel fijn om kinderyoga te doen met de kinderen omdat ik merk dat ze hier rustig van worden en bij zichzelf kunnen blijven, is soms echt een wondermiddel. Ook de heerlijke grote tuin is super voor de kids om te spelen en kunnen ze hun energie goed kwijt.

Claudia Drost
Pedagogisch medewerkster

Ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kids. Verder ben ik heel creatief en vind het superleuk om bij kindercentrum Overhoven te werken omdat we hier werken met gezonde voeding en iedere dag kinderyoga doen met de kids. Je merkt dat mensen steeds bewuster worden tegenwoordig als ze kiezen voor een kinderopvang. Door de kleinschaligheid kunnen we ieder kind de aandacht geven die het verdient en dat vind ik heel belangrijk.

Jenny Coumans
Stagiaire

Pedagogisch medewerker in opleiding. Stage bij de kinderopvang is erg gezellig en anders! Het is super om met de kinderen buiten in de natuur te zijn en samen van alles te ontdekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en graag bij ons zijn, net zoals wij graag bij hun zijn. Wij begeleiden ze en ondersteunen ze in hun ontwikkeling, maar zoals wij kinderen dingentjes leren, leren ze ons ook veel!

June van Mulken
Stagiaire

Mijn naam is June van Mulken, ik studeer dit jaar af als pedagogisch medewerkster niveau 4. Stage bij KCO is heel leerzaam voor mij. Ik ben heel creatief en hou erg van knutselen met de kinderen. Ook uitstapjes maken met de kids vind ik erg gezellig. Koken is een hobby van mij en dit doe ik graag voor en met de kids. Ik vind het super dat er zoveel aandacht is voor gezonde voeding en yoga bij KCO. Kortom een top stageplek voor mij.

Tia Offermans
Vrijwilliger

Vrijwilliger bij de kinderopvang. Ik ben dol op kinderen en vind het daarom erg leuk dat ik bij deze kinderopvang de kans krijg om met kinderen te werken. Bij de kinderopvang worden yogalessen voor de kinderen gegeven. Dit vind ik erg belangrijk voor de kinderen, omdat het ze meer rust geeft.

Jo Stoffels
Achterwacht
Ine Koppers
Achterwacht
Marcel van Montfort
Muziek

Marcel geeft iedere dinsdagmiddag muziekles dit wordt gecombineerd met kinderyoga.