Baby’s, Peuters & Kleuters

In onze dagopvang (en onze speelopvang) krijgen de allerjongsten veel liefdevolle aandacht van één van onze begeleidsters. Dagelijks binnen ons vaste ochtendprogramma (zie pedagogische plannen) wordt er onder andere peuteryoga gedaan met de kindjes die al kunnen lopen, erg leuk én leerzaam bovendien. Hiermee geven we de kindjes de mogelijkheid hun ontwikkeling extra te stimuleren en goed bij zichzelf te blijven.

Zodra de baby mee kan eten worden er gezonde biologische maaltijden en drankjes voor ze gemaakt. Te denken aan biologisch seizoensfruit (waar ook lekkere smoothie’s van gemaakt worden), water, venkel thee, lactose arme melk, brood, warme maaltijd enz.

Speelopvang

Peuters & Kleuters

Onze speelopvang sluit naadloos aan op de dagopvang. De kinderen kunnen in vertrouwde omgeving doorgroeien en hoeven dus ook bijna nooit aan nieuwe speelkameraatjes te wennen.

U maken we het makkelijk door de tijden voor halen en brengen op de tijden van de basisschool af te stemmen. Daarnaast kunnen we door onze kleinschaligheid gemakkelijker inspelen op Uw specifieke wensen.

Voor ouders die graag weer willen gaan werken is het goed te weten dat u voor de financiering, kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.